X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4037

Stamate confirmă că au fost disensiuni la Comisia Juridică pe modul de alegere a procurorului general

9 feb. 07:03   Politică
2981 1

Deputata PAS Olesea Stamate confirmă că au fost disensiuni la Comisia Juridică numiri și imunități pe modul de alegere a procurorului general.

„Nu consideram necesară votarea acestui proiect de lege”, a declarat Stamate la Puterea a Patra.

„Nu știu de ce legați acea ședință cu decizia mea de a reununța la această funcție. Probabil, a fost un moment care a cimentat decizia mea de a mă retrage. Am avut anumite disensiuni pe marginea unui proiect de lege și eu am zis și în cadrul altei emisiuni că nu consideram necesară votarea acestui proiect de lege și asta nu este un secret. Dar, disensiuni în cadrul echipei se pot întîmpla pe mai multe proiecte. Discutăm, le rezolvăm.

Eu sînt sigură că la oricine în viață uneori vine așa un moment cînd simți că trebuie să faci un pas în urmă, că să poți să privești un pic mai obiectiv, mai dintr-o parte, ce s-a întîmplat, ce se va întîmpla. Asta a fost raționamentul de a renunța la această funcție. Acel proiect de lege viza modificarea modalității de alegerea procurorului general, ca să nu fie evaluat prin punctaj, dar prin votul membrilor CSP”, a declarat Stamate.

11
3
0
3
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?