Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Socialiștii au părăsit sala de ședințe a Parlamentului

26 iul. 2018,, 10:20   Politică
2826 0

Deputații PSRM au părăsit astăzi ședința plenară a Legislativului, în semn de protest față de refuzul majorității parlamentare de a susține proiectele lor, notează Noi.md.

Aceștia au înaintat mai multe inițiative, pentru a fi incluse pe ordinea de zi, însă coaliția nu le-a susținut. Printre acestea audierea Ministrului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, precum și a șefului Agenții Recuperarea Bunurilor Infracționale. Liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, a declarat că deputații majorității vor să voteze pe bandă rulantă mai multe proiecte, fără ca să fie analizate.

Menționăm că în săptămîna curentă au loc ultimele ședințe plenare din sesiunea de primăvară 2018, care se va încheia la 27 iulie.

Deputații vor dezbate peste 50 de proiecte de lege și hotărîri. Pe ordinea de zi figurează proiectul Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova, reexaminarea Concepției naționale de dezvoltare a mass-mediei din Republica Moldova, proiectul de lege privind instituirea Schemei de investiții în domeniul producțiilor de film și altor opere audiovizuale, proiectul de lege privind declararea voluntară și stimularea fiscală, proiectul de lege cu privire la înmatricularea unor mijloace de transport.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?