Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4051

Scandalul interceptărilor: Nagacevschi îl acuză de minciună pe Litvinenco

10 noi. 2022,, 17:08   Politică
4341 0

Fadei Nagacevschi îl acuză pe ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, că a mințit atunci cînd a spus că mesajele de pe Telegram dintre ei doi sînt false.

Astfel, Nagacevschi îl îndeamnă să plece din funcție. „Ai mințit că discuțiile interceptate sunt false! Nu ești nici credibil nici integru. Și să nu spui nimănui că Puțîn e de vină sau războiul pentru ilegalitățile și manipulările ce au fost aduse la cunoștință publicului larg. După ceea ce se developeaza public, pleacă! Știu, echipa încearcă să te salveze, dar îți face mai rău. De dosar penal puțin probabil că vei reuși să scapi mai devreme sau mai tîrziu. Nu încerca să manipulezi, să distrugi probele. Solicită să fii judecat in procedura acordului de recunoaștere a vinovăției”, a scris Fadei Nagacevschi pe facebook.

Ieri, după ce contul de Telegram al Maiei Sandu, dar și a altor miniștri a fost spart și publicat un mesaj în care se vorbește despre corupție în sistemul de Justiție din țară, a apărut și un site. Acolo, au fost făcute publice mai multe mesaje dintre Sergiu Litvinenco și alte persoane din anturajul sau, cu care ar fi purtat mai multe discuții pe Telegram.

La scurt timp, Litvinenco a venit cu o reacție și a spus că discuțiile care circulă în spațiul public și care aparent ar fi de pe canalul sau de Telegram, sînt un fals ordinar. Tot ieri, și Fadei Nagacevschi a scris pe pagină să de facebook că regretă că discuțiile private dintre el și Litvinenco au fost interceptate în mod ilegal și făcute publice.

27
1
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?