Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4039

Scandal la Parlament. Deputații Șor au încercat să intre cu forța la ședința Comisiei juridice

17 dec. 2021,, 16:59   Politică
3849 6

Scandal în Parlament. Deputații Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, Reghina Apostolova și Petru Jardan spun că nu au fost lăsați să intre la ședința Comisiei juridice numiri și imunități, acolo unde este analizată solicitarea procurorilor de ridicare a imunității parlamentare a lui Ilan Șor.

„Accesul deputaților Partidului „ȘOR” în sala de ședințe a fost interzis în urma unui demers emis de Comisie, semnat de către Olesea Stamate. Mai mult, ușa sălii unde are loc ședința Comisiei Juridice a fost închisă, iar la intrare, mai mulți ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat nu permit accesul deputaților în interior. Aceștia și-au justificat prezența prin faptul că trebuie să pregătească sala de ședințe, în condițiile în care urmează să vină și președintele Parlamentului, Igor Grosu”, se menționează într-un comunicat al Partidului Șor.

„Este un circ ceea ce face conducerea Parlamentului”, a declarat Marina Tauber.

Menționăm că Procuratura Generală cere din nou ridicarea imunității parlamentare a deputatului Ilan Șor. Solicitarea a fost anunțată de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul ședinței de ieri a Parlamentului. În acest sens au fost înaintate nouă cereri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?