X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Reacția lui Dumitru Alaiba la cererea penală depusă de deputata Partidului Șor

25 oct. 2022,, 17:48   Politică
2767 1

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, a venit cu o reacție după ce avocatul Marinei Tauber, Aureliu Colenco, a anunțat astăzi, 25 octombrie, că clienta sa a depus plîngere penală pe numele lui și al ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, deoarece ar influența acțiunile justiției prin intermediul paginilor de Facebook, transmite replica.

„Surpriză. Tauber revine în arest la domiciliu și dă vina pe mine și colegii mei. Cică prin postările mele am influențat justiția. Justiția nu se face pe Facebook, ci în sala de judecată. Doamnă Tauber, ieșiți din Facebook și reveniți în realitate. Nu eu sînt motivul din care Marina Tauber are probleme cu justiția. Dacă vrea să caute vinovatul are decît să se uite în oglindă. Poate să și răsfoiască raportul Kroll. Marina Tauber e motivul din care Marina Tauber are probleme cu justiția. Trebuia de nu furat miliardul”, a scris Dumitru Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Avocatul Marinei Tauber, Aureliu Colenco, a anunțat astăzi, 25 octombrie, că clienta sa a depus plîngere penală pe numele ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, și a deputatului Dumitru Alaiba deoarece ar influența acțiunile justiției prin intermediul paginilor de Facebook.

Curtea de Apel Chișinău (CA Chișinău) a decis în ședința de astăzi, 25 octombrie, schimbarea măsurii preventive și plasarea în arest la domiciliu pentru 30 de zile a deputatei Marinei Tauber, eliberată recent din arest la domiciliu și plasată sub control judiciar.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?