X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Plîngău, despre demisia lui Podarilov: "E bine cînd guvernarea își recunoaște greșeala"

16 feb. 2022,, 17:13   Politică
1824 1

Președintele interimar al Platformei DA Dinu Plîngău speră că plecarea din funcția de șef IGP a lui Podarilov este o decizie „care va continua cu alte nume din sistem”. „E corectă, dar întîrziată”, a declarat Plîngău.

„Iurie Podarilov, șeful IGP a fost demis. Nu-i secret pentru nimeni că am promovat această decizie logică mult timp, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

A fost demis pentru scandalul de corupție, scandalul de la Attico, promovările dubioase, lipsa de rezultate, provocările la adresa mea și a unor colegi de partid, etc. E o decizie corectă, dar întîrziată. Sper ca această decizie să nu se oprească aici și să continue cu alte nume din sistem pe care le-am făcut publice, unicul criteriu fiind nepotismul și relațiile de prietenie cu Podarilov. E bine cînd guvernarea își recunoaște greșeala și o repară. E o decizie întîrziată, dar bună.

Pe unele cazuri ar fi corect dacă s-ar face cel puțin și o anchetă de serviciu pe numele lui Podarilov, cel puțin pe cazul Attico”, a scris Dinu Plîngău pe pagina sa de Facebook.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov, a fost demis din funcție de Guvern, astăzi, 16 februarie. Potrivit deciziei, Podarilov a depus cerere de demisie, iar Executivul i-a acceptat-o, fără vreo discuție. Astfel, Viorel Cernăuțean a fost numit în funcția de șef interimar la IGP.


Fostul deputat al Platformei DA, Alexandr Slusari, a cerut demisia șefului IGP, Iurie Podarilov, după ce în presă a apărut un audio în care Podarilov îi cere fostului șef Fulger să demisioneze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?