X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Plahotniuc și Pettit, în discuții

23 mar. 2018,, 14:31   Politică
3667 3

Vlad Plahotniuc, preşedintele Partidului Democrat din Moldova, a avut o nouă întrevedere cu James D. Pettit, ambasadorul SUA la Chişinău.

Momentul vine în continuarea dialogului din această perioadă al conducerii PDM cu reprezentanţii partenerilor externi ai ţării noastre, avînd loc la o săptămînă de la întîlnirea cu şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

Cei doi au discutat despre alegerile locale, care urmează să se desfăşoare în data de 20 mai în Capitală, municipiul Bălţi, dar şi alte localităţi din ţară. De asemenea, Vlad Plahotniuc şi James Pettit au vorbit despre necesitatea de a fi continuat procesul de reforme din Republica Moldova chiar dacă este un an electoral, astfel încît oamenii să trăiască mai bine aici, acasă.

Printre subiectele abordate, au fost şi reglementarea conflictului transnistrean, dar şi perfecţionarea legislaţiei în domeniul audiovizualului. La întîlnirea cu ambasadorul american, preşedintele PDM a fost însoţit de Cristina Balan, vicepreşedinte al partidului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?