X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Năstase: Finanțarea partidelor politice din străinătate este inadmisibilă"

21 iun. 2020,, 10:00  
2513 0

Finanțarea partidelor politice trebuie scoasă din zona tenebrității, din zona off-shore, dar și din toată străinătatea.

Declarația a fost făcută de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul unui interviu acordat portalului Noi.md, exprimîndu-și opinia cu privire la problema cînd, avînd nevoie de mijloace financiare mari pentru realizarea unor proiecte, de multe ori partidele devin dependente de finanțatori neoficiali din afara republicii și blochează deciziile care sînt în interesul țării noastre.

Andrei Năstase a recunoscut că proiectele politice și social-economice necesită un important suport financiar, dar acesta nu poate fi fraudulos.

”Categoric! Există modalități perfect legale de finanțări, investiții etc. Platforma DA este un partid născut din voința oamenilor deșteptați care au protestat masiv împotriva nedreptății, corupției, hoției și tot ei sînt acei care prin donațiile lor, prin contribuțiile lor voluntare la diverse activități, prin cotizațiile de membru al formațiunii au finanțat partidul de la înființare încoace, cînd am beneficiat și de finanțarea legală din partea statului, atît cît este ea. Finanțarea partidelor politice trebuie scoasă din zona tenebrității, din zona off-shore, dar și din toată străinătatea”, a declarat liderul Platformei DA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?