Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Muravschi: "Experiența lui Ceban în Chișinău ne arată că se poate de lucrat fără plîngeri și reproșuri"

15 noi. 2021,, 14:00   Politică
3259 0

Experiența primarului general de Chișinău, Ion Ceban, arată că se poate de lucrat fără tînguieli și mesaje răuvoitoare în adresa oponenților și ar fi bine ca actuala guvernare de la Chișinău să preia această experiență.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de pe rețeaua de socializare de către expertul independent, fostul Prim-viceprim-ministru, ex-Ministru al Economiei Republicii Moldova, Alexandr Muravschi, transmite Noi.md.

Vorbind despre primele 100 de zile ale Guvernului Nataliei Gavrilița, el a menționat că cetățenii aud mereu de la actuala guvernare că a venit pe un teren pustiit, că înaintea lor țara a fost condusă doar de hoții și corupți, că totul era putred și ei au venit să salveze țara și poporul.

"Dar încă nu au fost înregistrate progrese spre bine. Mai degrabă invers. Dar acum să ne uităm la capitala noastră - municipiul Chișinău. De doi ani este administrată de Primarul General, Ion Ceban. Administrează într-un mediu politic și economic dificil. Există o rezistență puternică în consiliul municipal. Și respingerea în cele mai înalte eșaloane ale puterii. Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, și-a anunțat intenția de a-l demite pe primarul general. Da, prin alegeri, dar văzînd ce face Guvernul astăzi, vă puteți imagina cum vor fi alegerile. Iar moștenirea pe care primarul general a obținut-o după guvernarea de 10 ani a lui Dorin Chirtoacă, nu-i dorești nici dușmanului. Dar l-a auzit cineva vreodată plîngându-se de moștenirea pe care a primit-o? El lucrează și orașul devine din ce în ce mai frumos. Deci, se poate de lucrat fără plîngeri și mesaje rău intenționate în adresa trecutului și oponenților", a remarcat Alexandr Muravschi.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?