Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Maia Sandu și Dorin Recean, mesaje de felicitare pentru noul premier al Poloniei

12 dec. 2023,, 10:50   Politică
2511 0

Conducerea Moldovei a adresat felicitări lui Donald Tusk, cu ocazia numirii în funcția de premier al Poloniei. Mesajele au fost transmise de Maia Sandu şi Dorin Recean.

Maia Sandu a menționat în adresarea sa că Moldova apreciază parteneriatul puternic cu Polonia. În opinia sa, Chișinăul și Varșovia pot întări împreună Europa, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Felicitări, Donald Tusk cu ocazia numirii în funcția de prim-ministru al Poloniei. Moldova apreciază parteneriatul puternic dintre țările noastre și aștept cu nerăbdare să lucrez cu dumneavoastră, pe măsură ce avansăm în călătoria Moldovei către UE și întărim împreună casa noastră comună, Europa”, a scris Sandu pe rețelele de socializare.

Dorin Recean a menționat că administrația poloneză susține reformele în Moldova. Premierul Moldovei este încrezător că va lucra cu noul său omolog din Polonia, pentru a aprofunda cooperarea.

„Felicitări, Donald Tusk, pentru alegerea în funcția de prim-ministru al Poloniei. Ai fost întotdeauna un adevărat prieten al Moldovei și un susținător ferm al agendei noastre de reforme. Aștept cu nerăbdare să întărim relațiile bilaterale și să aprofundăm împreună cooperarea moldo-polonă, pe măsură ce avansăm pe calea noastră europeană”, a transmis premierul Dorin Recean.

3
0
0
1
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?