Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Lider PAS: Cel mai bun sondaj al meu este rezultatul alegerilor

11 iul. 2021,, 21:22   Politică
2677 0

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, a mulțumit tuturor cetățenilor care au ieșit la vot.

Odată cu închiderea secțiilor de votare, candidatul la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova din parte PAS spune că așteaptă cu nerăbdare și rezultatele alegerilor.

”Mulțumim cetățenilor noștri pentru lucrul extraordinar care l-au făcut astăzi. Celor care au votat astăzi pentru un viitor mai bun la noi acasă. Speranța lor este ca începînd cu ziua de mîine să avem un viitor mai bun. Vreau în primul rînd să menționez că acest rezultat s-a întîmplat în niște condiții vitregi”, a declarat Grosu.

Totodată, după publicarea rezultatelor sondajului realizat la telefon, acesta a menționat că cel mai bun sondaj rămîne totuși a fi cel al rezultatelor alegerilor.

”Cel mai bun sondaj al meu este rezultatul alegerilor. Sarcina voastră, obligația voastră ca să vegheați în continuare ca votul oamenilor să nu fie fraudat, să nu fie furat. Ați văzut cît efort au depus oamenii noștri în străinătate, de la 5 dimineața au stat în rînd. Repet, dragi prieteni, fim foarte atenți, noi o să așteptăm cu răbdare rezultatele și vom fixa toate încercările de a frauda sau de a compromite votul”, a mai spus Grosu.


Reamintim că astăzi în R. Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate. La ora 21:00 toate secțiile de votare din țară s-au închis, au rămas deschise doar cele din afara țării. Potrivit informațiilor CEC, pînă la această oră, au votat 1 466 100 de moldoveni sau peste 48,12% din populație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?