Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Cum explică PAS instalarea corturilor la sediul partidului

5 noi. 2023,, 20:18   Politică
3073 0

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a instalat corturi în fața sediului din Chișinău pentru toți cei care vor să urmărească rezultatele alegerilor locale împreună cu formațiunea.

Cel puțin aceasta au declarat reprezentanții PAS.

Menționăm că instalarea meselor și umbrelelor din fața sediului formațiunii a provocat reacții pe online.

„Sînt corturi instalate pentru membrii PAS, presă și toți cei care vor să se alăture seara să urmărească rezultatele alegerilor împreună cu echipa PAS”, a declarat pentru NewsMaker purtătoarea de cuvînt a PAS Adriana Vlas.

„Au uimit. PAS a amenajat o terasă improvizată cu mese de banchet și umbrele în fața biroului formației politice. Ce vor face dacă „concurenții răi” vor publica pe rețelele de socializare adresa oficiului și vor spune că acesta este un banchet caritabil de la PAS pentru toți chișinăuienii care i-au votat”, a scris comentatorul politic Vitalie Andrievschi.


Cu privire la instalarea meselor și umbrelelor în fața sediului PAS a scris pe online și deputatul neafiliat Gaik Vartanean, care a aderat la Partidul MAN, fondat de Ion Ceban.

„Un partid, la miezul zilei, în timp ce toată țara votează de la Chișinău pînă la cel mai mic sat… se pregătește de masă”, a menționat Vartanean.

8
2
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?