X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Emilian Crețu, nemulțumit de ultimele decizii ale PAS: Ce mesaj i-a adresat Maiei Sandu

28 iul. 2023,, 11:42   Politică
4444 0

Actorul Emilian Crețu este foc și pară, după ce a PAS a desemnat un alt candidat la funcția de primar al comunei Negureni, deși actualul edil, Ion Popa, face parte din partid.

Acesta a venit cu acuzații grave la adresa formațiunii în cadrul unui live pe pagina de Facebook, dar și cu un mesaj adresat șefei statului, Maia Sandu.

„Eu pînă acum naiv fiind credeam că Maia Sandu e sfînta , dar acum mă conving că cred că dvs. dirijați tot ce se întîmplă”, a spus actorul.

Totodată, actorul a menționat că astfel de situații sînt și în alte localități, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Este o temă destul de dureroasă în mai multe sate. Știm foarte bine că în toamnă vor fi alegerile locale, o să avem primar nou, dar primar nou la noi în Negureni nu există, sub nicio formă, este doar Ion Popa, deși cei din PAS cumva știu de acest lucru. Primul mesaj este pentru doamna președinte Maia Sandu.(...).


Știți foarte bine cum v-am susținut să fiți președinte și cu siguranță tot partidul PAS este conștient de faptul că toate fotoliile care stau acolo, 63 la număr sînt în primul rînd datorită Maiei Sandu, pentru că oamenii nu au votat partidul PAS", a spus Emilian Crețu.

Actorul s-a arătat revoltat că PAS a desemnat un alt candidat la Primăria Negureni, decît primarul actual Ion Popa.

"Aici vorbim despre Primăria Negureni. Doamna președinte, cum am muncit eu, așa a muncit și domnul Ion Popa, primar de Negureni din partidul PAS, care "era turbat" că trebuie să salvăm țara. Oamenii au vrut o schimbare, dar pur și simplu s-au schimbat culorile. Oamenii din partidul PAS se îmbogățesc și știți asta doamna președinte, sunt oameni pe care îi dați afară din funcții, dar trece o perioadă și îi întoarceți înapoi. Noi atît de proști să fim oare?!", a mai spus Crețu.

"Fiecare om trebuie să-și asume ceea ce face și succesul și insuccesul. Mesajul meu către PAS, aveți aceste fotolii datorită Maiei Sandu", a spus Emilian Crețu.

Partidul Acțiune și Solidaritate nu a comentat deocamdată acuzațiile.

24
2
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?