Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

CEC a anulat alegerile de la Bubuieci, unde a învins candidatul MAN

26 ian. 17:03   Politică
4850 1

Membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC), în frunte cu Angelica Caraman, au anulat alegerile în comuna Bubuieci, municipiul Chișinău, unde a cîștigat Leonid Umaneț, candidatul din partea partidului MAN.

După adoptarea acestei decizii de către CEC, partidul MAN a venit cu un comentariu la situația creată, notează Noi.md.

"Deși candidatul MAN la funcția de primar în Bubuieci, Leonid Umaneț, a prezentat actele că deține studii, chiar dacă partidul MAN a atacat în instanțe și la moment este ridicată și excepția de neconstituționalitate pe un dosar conex, membrii CEC, în frunte cu Angelica Caraman, care a comentat public împotriva MAN, au anulat cu încălcarea tuturor procedurilor și termenelor legale alegerile în Bubuieci, unde a cîștigat candidatul MAN, Leonid Umaneț.

Doar cei 6 membri delegați de PAS au votat această hotărîre. Constatăm că este cea mai slabă guvernare de pînă acum, care schimbă legea pentru a-și păstra fotoliile {...}", se arată în comunicatul MAN.

Contactat de Noi.md pentru o reacție, deputatul PAS, Radu Marian, nu a răspuns apelului. În același timp, Corneliu Pasat, șeful adjunct al Serviciului relații cu mass-media de la CEC a spus pentru Noi.md că "CEC-ul s-a expus asupra acestei chestiuni prin votul membrilor în cadrul unei ședințe publice" și că nu mai comentează afirmațile MAN.

3
2
0
2
35

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?