X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Membrii Guvernului Gavrilița au depus jurămîntul

6 aug. 2021,, 15:14   Politică
2533 11

După acordarea votului de încredere de către Paralment, membrii Guvernului condus de Natalia Gavrilița au depus jurămîntul în fața președintelui țării.

Odată cu depunerea jurămîntului, Guvernul intră oficial în exercițiul mandatului.

Maia Sandu a felicitat membrii noului Guvern.

”Sprijinirea unui Guvern este ceea ce au așteptat zeci de mii de oameni. Este încununarea eforturilor a zeci de mii de oameni care au luptat pentru dreptate și bunăstare. Provocările sînt mari, așteptările sînt și mai mari. Ceea ce să reușiți în acest guvern va fi și ceea ce va marca cariera voastră profesională. Eu o să vă sprijin, aveți sprijinul partenerilor internațional dar este foarte important să aveți și sprijinul cetățenilor. Vă urez să vă faceți lucrul cu onoare cu demnitate și cu mult curaj”, a declarat Sandu.

Natalia Gavrilița a mulțumit majorității parlamentare pentru votul de încredere acordat.


”Mulțumim colegilor din Parlamentu și doamnei președinte pentru încrederea acordată. Fiecare din noi este determinat ca în patru ani de zile să mergem cu capul sus la cetățeni și să arătăm prin fapte reale că cetățeanul poate avea încredere în Guvern, că cetățeanul poate avea încredere în instituțiile statului”.

Menționăm că executivul a fost învestit astăzi în funcție cu 61 de voturi pro. Din componența noului guvern fac parte 13 ministere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?