X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4052

Autoritățile de la Bălți îi cer ajutorul lui Plahotniuc

19 iun. 2018,, 12:02   Politică
2720 3

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a primit o solicitare din partea autorităților de la Bălți de a se implica în soluționarea problemei deșeurilor, notează Noi.md.

Responsabilii de la Primărie s-au plîns politicianului de faptul că agentul economic care gestionează poligonul de depozitare a deșeurilor menajere a blocat accesul municipalității, după cum a relatat însuși Plahotniuc. Potrivit lui, în cadrul ședinței de astăzi a PDM, a fost luată decizia de a expropria terenul respectiv și a-l trece în gestiunea satului Țambula, în preajma căruia se află lotul.

„Municipiul se sufocă din cauză deșeurilor neevacuate, am discutat soluțiile prin care poate fi ajutată Primăria. Am discutat despre posibilitatea exproprierii terenului respectiv de la agentul economic din Chișinău care îl gestionează. Întrucît acest teren se află pe teritoriul a două sate, este corect ca lotul să fie transmis satului Țambula. Asta este ceea ce poate face Guvernul, chiar dacă PD nu se află în relații bune cu Partidul Nostru, al cărui membru este primarul satului Țambula”, a declarat Plahotniuc.

Potrivit lui, în astfel de situații de criză cînd cetățenii au de suferit, politica trebuie lăsată la o parte.

„Dacă nici după decizia de astăzi ei nu vor putea rezolva această problemă, atunci vorba aceea - «плохому танцору что-то мешает»”, a conchis Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?