X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Batrîncea a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Țării de Jos în Republica Moldova

9 iun. 2023,, 17:00   Politică
2074 0

Vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Țării de Jos, Fred Duijn. Discuțiile s-au axat pe oportunitățile de intensificare a cooperării atît la nivel bilateral, cît și în domeniul economic.

În cadrul întrevederii, vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea a mulțumit diplomatului olandez pentru suportul oferit țării noastre, făcînd referire la implementarea reformei justiției. „Vrem să avem o justiție independentă, care să presteze servicii de calitate cetățenilor. Evident, procesul nu este deloc simplu, însă trebuie să spunem lucrurilor pe nume”, a adăugat vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea.

De asemenea, oficialii au discutat despre cooperarea dintre Regatul Țării de Jos și Republica Moldova în domeniul economic. „Avem nevoie de investiții reale în economie, în special, în domeniul agriculturii. Credem în potențialul de cooperare economică al Olandei și sper că relațiile noastre să devină cît mai dinamice”, a menționat vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea.

De menționat că Fred Duijn este primul ambasador al Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, după ce, recent, la Chișinău, a fost deschisă ambasada Olandei la Chișinău.

8
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?