X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4043

Voronin: Nu există nicio reacție din partea Procuraturii Generale și a SIS-ului

27 mar. 2018,, 10:20   Politică
3693 6

Partidul Comuniștilor din Moldova este preocupat de intensificarea propagandei unionismului în țara noastră și de lipsa de reacție a autorităților la îndemnurile de lichidare a statului moldovenesc.

Despre acest lucru a declarat președintele PCRM, fostul președinte al țării, Vladimir Voronin, la întrevederea cu ambasadorul Ungariei în Moldova, Sandor Szabo, în cadrul căreia oficialii au discutat situația socio-economică și politică actuală din țară, precum și aspecte ale reglementării transnistrene, relatează Noi.md.

Liderul comuniștilor din Republica Moldova i-a atras atenția interlocutorului său asupra propagandei intense a unionismului în Republica Moldova, promovată, inclusiv de canalul public de televiziune „Moldova 1“. Potrivit spuselor acestuia, actualul Guvern nu reacționează în niciun fel laîndemnurile de lichidare a statului moldovenesc. Nu există nici o reacțiedin partea Procuraturii Generale și a Serviciul de Informații și Securitate în legătură cu încălcarea normelor constituționale.

Anume acesta este motivul pentru care PCRM a decis să lanseze apelulcătre societatea moldovenească de a-și uni eforturile în cadrul Comitetelor de protecțiea independenței și de consolidarea statalității Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?