X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Vicepreședintele Platformei DA îi cere lui Ciocoi dezmințiri publice

10 iun. 2021,, 11:10   Politică
2700 0

Vicepreședintele Platformei DA, Igor Munteanu, respinge categoric declarațiile lui Aurel Ciocoi la adresa Platformei DA și le califică drept calomnii și încercări de manipulare josnică.

Igor Munteanu cere dezmințire publică din partea primului ministru și solicită ca acesta să facă publice numele celor care, chipurile, au făcut presiuni asupra sa, legate de problema moratoriului pe asfaltul european.

„Nu putem tolera ambiguitățile unor afirmații hazardate ori manipulative, fie ele și ale Primului Ministru. Dl Prim Ministru ar face bine să facă publice numele celor care au făcut lobby contra drumurilor cu asfalt rezistent european. Cerem politicienilor să răspundă pentru cuvintele lor. Echipa Platforma DA este echipa faptelor bune, nu a vorbelor sau ambiguităților”, declară Munteanu.

Amintim că într-o emisiune de audiență la TV8, premierul interimar a afirmat recent că „a fost presat să pună moratoriu pe asfaltul european” și a specificat că presiunile au venit de la PAS, PSRM, Platforma DA și că ar fi fost sunat personal de anumiți deputați ai acestora.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?