Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Vești de la Andrei Năstase: Anunțul făcut de Platforma "DA"

4 noi. 2019,, 12:43   Politică
15861 6

După prezentarea rezultatelor finale, candidatul blocului electoral ACUM, care a fost învins de rivalul său, socialistul Ion Ceban, în cel de-al doilea tur de scrutin pentru șefia capitalei, nu a făcut nicio declarație publică în acest sens.

Astăzi, Platforma Demnitate și Adevăr a emis o notă prin care informează că abia mîine, 5 noiembrie, Andrei Năstase va susține o conferință de presă.

Comunicatul emis de Platforma DA: „Mîine, 5 noiembrie 2019, la ora 9.00, Andrei Năstase, președintele Platformei DA, va susține o conferință de presă la sediul partidului”, se arată în declarație.

Candidatul PSRM Ion Ceban a cîștigat fotoliul de primar general al capitalei după ce a obținut 52,39 la sută dintre voturile alegătorilor în cel de-al doilea tur de scrutin din cadrul alegerilor locale generale, desfășurat duminică, 3 noiembrie. Rivalul său, candidatul blocului electoral ACUM, Andrei Năstase, a obținut 47,61%.

După înfrîngerea lui Năstase, astăzi, 4 noiembrie, în cadrul unui briefing de presă, premierul Maia Sandu a făcut un apel către acesta și l-a invitat să revină la cîrma Ministerului Afacerilor Interne, pentru a continua reforma începută.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?