Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Usatîi a refuzat să facă o declarație în sprijinul Maiei Sandu

3 noi. 2020,, 17:45   Politică
8724 5

După o întîlnire cu președintele PAS Maia Sandu care a avut loc astăzi, liderul Partidului nostru Renato Usatîi a refuzat să o susțină deschis pe Sandu în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Acest lucru rezultă din declarațiile lui Renato Usatîi, care a menționat doar că a discutat cu Maia Sandu aspecte legate de desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate la cererea persoanelor cu care s-a întîlnit anterior.

Totodată, Renato Usatîi a specificat că așa și nu a auzit de la Maia Sandu un mecanism de dizolvare a Parlamentului, precum și de organizare a alegerilor anticipate, pe care avocații PAS au promis să îl prezinte ulterior.

De menționat că, potrivit situației pentru ziua de astăzi, Andrei Năstase (Partidul Platforma Demnitate și Adevăr), Octavian Țîcu (Partidul Unității Naționale), Dorin Chirtoacă (blocul electoral UNIREA) și Tudor Deliu (PLDM) și-au declarat sprijinul pentru Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Violeta Ivanov (Partidul Șor) și Renato Usatîi (Partidul nostru) nu au susținut pe nimeni.


Potrivit experților și observatorilor, pentru Renato Usătîi este foarte riscant să ia partea oricăruia dintre „finaliști” în turul doi, întrucît în acest caz poate suferi pierderi semnificative la alegerile parlamentare care sînt foarte probabile în viitorul apropiat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?