X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un fost ministru în Guvernul Streleț a devenit membru PDM

19 noi. 2018,, 09:38   Politică
6731 13

Numărul de membri ai Partidului Democrat a crescut la Ialoveni. În cadrul unui forum raional, conducerea PDM a înmînat 360 de carnete de partid.

Printre cei care s-au adunat la familia democraţilor se numără şi fostul ministru al Agriculturii, în Guvernul condus de Valeriu Streleţ.

"Sînt onorat să fiu alături de dumneavoastră alături de o echipă puternică, alături de oameni frumoşi. Cu mîndrie pot să spun că mă bucur că de astăzi înainte o să vă pot spune colegi şi împreună vom putea munci pentru Moldova", a spus membrul PDM, Ion Sula.

"Au aderat la noi 360 de persoane noi pentru că au văzut rezultatele activităţii guvernării, rezultatele activităţii Partidului Democrat. Partidul are nevoie de oameni notorii, de personalităţi, de oameni buni, specialişti", a menţionat preşedintele organizaţiei teritoriale a PDM din Ialoveni, Ghenadie Sajin.

Fiind originară din Bardar, raionul Ialoveni, la forumul democraţilor din raion a participat şi Monica Babuc. Organizaţia teritorială a Partidului Democrat din raionul Ialoveni numără peste trei mii de membri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?