X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Un expert a dezvăluit de ce Trump nu se întîlnește cu Putin

17 apr. 2018,, 13:50   Politică
4501 2

Președintele SUA, Donald Trump, nu se întîlnește cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru soluționarea unor probleme importante, deoarece președintele american nu are o influență reală asupra situației în țară.

Pe lîngă aceasta, în SUA se atestă o luptă politică internă serioasă.

Această opinie a fost exprimată de către directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul viceministru de externe Valeriu Ostalep, care a vorbit în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros c Iuliei Fiodorovoi“ („Chestiunea principală cu Iulia Fiodorov”) de pe NTV-Moldova, relatează Noi.md.

Solicitat să spună ce îl împiedică pe Donald Trump să se întîlnească cu Vladimir Putin și să pună punctele pe „i” în chestiuni sensibile, Valeriu Ostalep a menționat că, spre deosebire de Rusia, unde puterea într-adevăr îi aparține președintelui și se încadrează în limitele legii și ale autorității morale de care dispune Vladimir Putin, nu există o certitudine că președintele american ar avea o influență reală asupra evenimentelor din țara sa și că ele se află sub controlul total al acestuia.

„Eu vorbesc despre corporațiile transnaționale, alte ramuri ale puterii, despre cele pe care noi nu le vedem și nu le cunoaștem, care ar putea veni la avocatul personal al lui Trump, la rudele lui. Recent au fost efectuate descinderi la unele persoanele apropiate de Trump și este puțin probabil ca el să fi sancționat acest lucru. Prin urmare, există o luptă politică internă serioasă. Nimeni nu îi va permite să se întîlnească și să se înțeleagă cu Putin. De-ar fi după voia lui Trump, acest lucru ar fi avut loc mult timp în urmă”, a spus analistul și expertul politic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?