X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Un alt oficial european este așteptat în Republica Moldova

4 apr. 2023,, 16:01   Politică
3178 2

Prim-ministrul Poloniei, Mateusz Morawiecki, va efectua joi, 6 aprilie o vizită oficială în Republica Moldova. Oficialul ar urma să aibă întrevederi cu premierul Dorin Recean și cu șefa statului, Maia Sandu.

„Polonia este un susținător ferm al țării noastre în procesul de aderare la Uniunea Europeană. Prilejul vizitei va oferi discutarea agendei europene, dar și abordarea agendei bilaterale, cu accent pe dinamizarea legăturilor comercial-economice între R. Moldova și Polonia. Polonia este un investitor în țara noastră. sînt foarte multe întreprinderi cu capital mixt care lucrează în țările noastre. Deci, va fi discutată această dimensiune în cadrul vizitei premierului polonez”, a menționat purtătorul de cuvînt al Guvernului, Daniel Vodă, anunță n4.

Înainte de vizita premierului Poliniei, la Chișinău va fi organizat miercuri, 5 aprilie, un Forum moldo-polonez, în cadrul căruia oamenii de afaceri din cele două țări vor discuta despre oportunitățile de cooperare și modalitățile de angajare într-un dialog activ.

1
0
0
0
22

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?