Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sute de mii de lei pentru curățenie la MAE. Diplomația de la Chișinău a anunțat licitație

8 feb. 11:39   Politică
1866 0

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) este gata să plătească 600.000 de lei pentru serviciile de curățenie care se vor efectua la sediul instituției în anul 2024. Diplomația de la Chișinău a anunțat licitație, iar ofertele sînt în curs de evaluare.

Serviciile prestate vor include și prețul detergenților. Personalul care va face curățenie va trebuie să curățe și dezinfecteze suprafețele, să spele periodic geamurile pe interior și pe exterior, să șteargă pînza de păianjen, să schimbe sacii de gunoi, să strîngă deșeurile și să efectueze alte activități specifice.

Compania care va presta serviciile să dețină aspiratoare, cărucioare, mopuri și alte echipamente necesare pentru proceduri, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Totodată, MAE vrea ca entitatea să prezinte și CV-ul personalului care va face ordine în clădirea instituției. În total, opt persoane trebuie să se preocupe de întreținerea spațiilor ministerului.

Pentru a nu perturba activitatea diplomaților moldoveni, curățenia la MAE se va efectua în afara orelor de muncă, conform Caietului de Sarcini.


Documentul include lista obiectelor și spațiilor care vor trebui curățate și descrierea amănunțită a sarcinilor personalului angajat în asemenea activități, inclusiv intervalul de ore în care se va face ordine în cadrul ministerului.

0
2
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?