Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Silvia Radu renunță la funcția de primar general interimar

21 mai. 2018,, 10:36   Politică
5779 5

Silvia Radu își dă demisia din funcția primar interimar al municipiului Chișinău, potrivit unei postări făcute pe Facebook.

„Vreau să le mulțumesc cetățenilor Chișinăului care s-au prezentat la vot, să le mulțumesc în mod special celor care mi-au acordat încredere prin votul lor. Îmi doresc foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chișinău, pentru asta am candidat și pentru asta am muncit în cele 5 luni ca primar interimar. Cetățenii trebuie să-i ceară viitorului primar să muncească pentru oraș și să lase politica la o parte, doar așa vom avea parte de schimbări reale în oraș. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraș, dacă există voință și implicare din partea primarului.

Astăzi am făcut demersurile oficiale pentru încheierea activității mele la Primăria Municipiului Chișinău. Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am muncit în aceste luni, uneori zi și noapte. A fost o experiență din care am învățat multe lucruri utile și în care am avut ocazia să-i cunosc mai bine pe locuitorii Chișinăului. Voi continua să sprijin modernizarea capitalei și în activitățile mele viitoare, cu tot ce voi putea”, scrie Radu.

Vom preciza că, pe perioada campaniei electorale, Silvia Radu a depus cerere de suspendare din funcție, urmînd să revină imediat după scrutin pînă în ziua cînd noul primar avea să își intre în drepturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?