X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Recean:"Situația din justiția moldovenească iese din tiparele teatrului absurdului"

14 aug. 2023,, 11:19   Politică
2471 0

Membrii Cabinetului de Miniștri s-au întrunit astăzi în ședință.

Premierul Dorin Recean a spus la începutul ședinței că situația din justiția moldovenească iese din tiparele teatrului absurdului, dar pre-vettingul va continua și judecătorii vor fi evaluați, notează Noi.md.

"Vreau să transmit minorității corupte din justiție că ați ieșit din legitimitate. Cînd Poliția documentează de cîteva ori aceeași oameni beți la volani, ca peste o anumită perioadă, aceștia să comită accidente, în care mor alți oameni, este foarte grav. Vreau să văd ce a stat la baza eliberării acestor oameni.

Domnule Efros, trebuie să avem o analiză cîte accidente de acest gen am avut și cine sînt judecătorii care au judecat asemenea cazuri", a spus Dorin Recean în debutul ședinței Guvernului.

Amintim că recent, la sfîrșitul lunii iulie, în capitală, a avut loc un accident grav în sectorul Botanica. În urma accidentului, o femeie de 29 de ani a decedat.


Șoferul care a comis accidentul fugise de la fața locului. După ce a fost reținut, s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere.

1
1
0
2
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?