X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Recean, la Berlin: Contăm pe sprijinul Germaniei pentru deschiderea negocierilor de aderare

29 sep. 2023,, 17:12   Politică
2369 0

Agenda de reforme în domeniul economic și energetic, dar și posibilitățile de extindere a cooperării comercial-economice moldo-germane au fost discutate la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu Svenja Schulze, ministra federală pentru cooperare economică și dezvoltare.

Oficialii au pus în prim-plan identificarea unor domenii de cooperare pentru dezvoltarea durabilă și economică a țării noastre.

Prim-ministrul Dorin Recean a menționat că Guvernul întreprinde măsurile necesare pentru a îmbunătăți climatul investițional în țara noastră și a împărtășit inițiative concrete ce vor fi implementate în viitorul apropiat cu sprijinul Germaniei.

De asemenea, șeful Executivului a menționat că integrarea europeană este proiectul nostru de țară și că mizăm pe sprijinul Germaniei pentru deschiderea negocierilor de aderare la UE în decembrie.

Ministra Svenja Schulze a reiterat susținerea de către autoritățile germane a eforturilor de modernizare europeană a țării noastre, dar și reziliența cu care Republica Moldova sprijină statul ucrainean în contextul războiului.

5
0
0
0
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?