X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Recean, în prima sa vizită peste hotare. Cu cine se va întîlni

28 feb. 2023,, 13:33   Politică
2568 0

Premierul Dorin Recen efectuează prima sa vizită peste hotare după numirea noului cabinet de miniştri. Pe 1 martie, şeful Guvernului de la Chişinău pleacă la Bucureşti.

Pe agendă se numără întrevederi cu președintele Klaus Iohannis, cu omologul român Nicolae Ciucă, cu președinta interimară a Senatului Alina Gorghiu şi cu președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu. De asemenea, prim-ministrul va discuta cu majestatea sa Margareta şi principele Radu.

Oficialii vor discuta subiecte de pe agenda bilaterală, recuperare economică și dezvoltarea cooperării domeniul energetic, dar și dezvoltarea proiectelor de infrastructură.

În cadrul vizitei la București, premierul va fi însoțit de ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării Dumitru Alaiba, ministra Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Lilia Dabija, ministrul Apărării Anatolie Nosatîi și secretarul general al Guvernului Artur Mija.

Totodată, delegația Moldovei va participa la evenimentul festiv al ambasadei Republicii Moldova la București, organizat cu ocazia Zilei Mărțișorului.

5
0
1
1
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?