Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Reacțiile foștilor candidați la funcția de primar al municipiului Chișinău după prezentarea rezultatelor preliminare

6 noi. 2023,, 15:44   Politică
4207 1

Foștii candidați la funcția de primar al Municipiului Chișinău le-au mulțumit alegătorilor pentru votul de încredere, iar unii au anunțat că vor încerca să realizeze promisiunile din campania electorală din calitatea lor de consilieri municipali.

Candidatul Ruslan Codreanu din partea Blocului Electoral cu același nume a multumit persoanelor care l-au susținut la scrutinul de duminică. Totodată, Ruslan Codreanu a precizat că deși rezultatele nu au fost în favoarea Blocului, care nu va avea reprezentanți în consiliul municipal, acesta va continua să lupte pentru a-i fi auzită vocea, transmite Noi.md cu referire la radiomoldova.

Și reprezentantul Partidul Socialiștilor din Republica Moldova Adrian Albu a declarat că îl bucură faptul că un număr mare de oameni au susținut acțiunile propuse de el. Adrian Albu a mai precizat că echipa PSRM deține "votul de aur" în Consiliul municipal Chișinău și speră că, atît primarul general, cît și aleșii locali din CMC vor realiza majoritatea proiectelor pentru oameni, pe care le-a pregătit în platforma sa electorală.

Candidatul Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” Victor Chironda a mulțumit alegătorilor într-o conferință de presă și a precizat că lucrul abia începe și a rugat chișinăuienii să îi trimită mesaje pe poșta electronică sau rețelele de socializare în care să spună de ce l-au votat și cu ce probleme se confruntă.


Roman Mihăeș de la Partidul Național Liberal într-un mesaj scurt pe Facebook și-a exprimat recunoștința față de cei care l-au votat. El a mai scris că a fost o experiență utilă de luptă politică.

Reprezentantul Partidului Politic Național Moldovenesc, Dragoș Galbur, a declarat că se bucură că a reușit fără bani să aibă un rezultat mai bun decît cei care au aruncat cu milioane de lei la stînga și la dreapta.

Arina Spataru de la Partidul Politic Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa într-un mesaj scurt a scris că le mulțumește pentru susținere celor care i-au acordat votul.

2
0
1
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?