X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

PSRM se va adresa la Curtea Constituțională

17 mar. 2021,, 13:51   Politică
2679 3

Membrii fracțiunii Partidului Socialist din Parlamentul Republicii Moldova vor depune astăzi o sesizare la Curtea Constituțională prin care vor cere declararea drept neconstituțional decretul semnat de președintele Maia Sandu prin care îl înaintează pe Igor Grosu la funcția de prim-ministru.

”Ieri a fost aplicată o lovitură asupra deschiderii noastre pentru dialog. A fost o lovitură asupra partidelor politice, noi trebuie să fim cei care sîntem obligați să identificăm soluții. Iată de ce astăzi vom merge la Curtea Constituțională ca să anulăm decretul semnat ieri de Maia Sandu”, a declarat în cadrul unui briefing de presă al deputatului socialist Vlad Bătrîncea.

Potrivit deputatului, asupra Marianei Durleșteanu au fost realizate presiuni enorme care au determinat-o să se retragă anume în timpul discuțiilor dintre Maia Sandu și PSRM.

Totodată, acesta a menționat că mîine majoritatea parlamentară va înainta un nou candidat la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

”Noi avem mai mulți candidați, nu putem exclude și liderul socialiștilor, este un om cu experiență și un economist bun. Candidatul care va fi înaintat de noi a ocupat funcții importante și are o experiență bună în gestionarea crizelor și la sigur este mult mai bine pregătit decît Grosu”, a mai spus Bătrîncea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?