Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Primul comentariu al Nataliei Gavrilița, după decizia CSE de a suspenda activitatea a șase televiziuni afiliate

16 dec. 2022,, 21:05   Politică
4235 5

Premierul Natalia Gavrilița a venit cu un comentariu pe pagina sa de Facebook, după ce Comisia Situații Excepționale (CSE) a dispus suspendarea licențelor de emisie a șase posturi de televiziune, controlate de PP „Șor” și PSRM: Primul în Moldova, RTR Moldova, Accent TV, NTV Moldova, TV6 și Orhei TV.

„Aceste instituții media au încălcat grav și în repetate rînduri Codul Serviciilor Audiovizuale, reflectînd în mod tendențios și manipulatoriu evenimentele din țara noastră dar și cele legate de războiul din Ucraina, transmite tv8.md.

La aproape 300 de zile de război în Ucraina, propaganda în Republica Moldova nu a contenit, ba mai mult - aceasta s-a intensificat. În situația în care împotriva țării noastre se desfășoară nu doar un război energetic, dar și unul informațional, avem responsabilitatea și chiar obligația de a ne proteja cetățenii și țara”, a declarat Natalia Gavrilița.

Potrivit Premierului, decizia de astăzi are drept scop să securizeze spațiul informațional din țară, să elimine manipularea și propaganda, elemente corupte și deosebit de periculoase, mai ales în perioada dificilă pe care o traversăm.

4
1
1
2
54

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?