X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Primarul de Bălți, despre mitingurile unioniștilor: Sînt inadmisibile

5 sep. 2018,, 14:41   Politică
3351 4

Sărbătorirea așa numitului Centenar al Unirii în capitala nordului nu este posibilă, a declarat primarul Nicolai Grigorişin, în replică la cererea preşedintelui Filialei Bălţi a PUN, Sergiu Burlacu.

Primarul, ales pe listele Partidului Nostru, a spus că piaţa din centrul localităţii a fost rezervată de formaţiunea sa. El e menţionat că mitingurile în cadrul cărora, "cel mai probabil", se cere lichidarea statului moldovenesc "sînt inadmisibile". Dar a consimţit că "dreptul constituţional la întruniri nu este restricţionat".

„Opinia mea personală este că mitinguri unde cel mai probabil se va cere lichidarea statului moldovenesc sînt inadmisibile.În același timp, dreptul constituțional la întruniri nu este restricționat, iar adresarea la Primărie este doar o procedură consultativă. Noi nu putem interzice unioniștilor să se întrunească și să sărbătorească, doar că la Bălți, Piața din centrul orașului a fost deja blocată de Partidul Nostru care a transmis anterior adresări către Primărie”, a spus Grigorișin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?