Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu Ministra pentru Europa și Afaceri Externe a Franței, Catherine Colonna

18 oct. 2023,, 12:58   Politică
2002 0

În marja Platformei de Sprijin pentru Moldova desfășurată la Chișinău, președinta Maia Sandui a avut o întrevedere cu Catherine Colonna, Ministra pentru Europa și Afaceri Externe a Republicii Franceze.

Alături de Romînia și Germania, Franța a lansat Platforma de Sprijin pentru Moldova pentru a mobiliza asistență imediată pentru Moldova la începutul războiului în Ucraina.

„Moldova și moldovenii sînt profund recunoscători pentru sprijinul constant al Franței de-a lungul anilor. Ajutorul pe care ni-l oferiți este o manifestare a solidarității voastre și dovadă că facem parte din marea familie europeană”, a spus Președinta Maia Sandu.

Șefa statului a salutat noua asistență franceză, anunțată la Platforma de Sprijin pentru Moldova, care vine să contribuie la transformarea continuă a țării și îmbunătățirea standardelor vieții a moldovenilor. De asemenea, a punctat că Franța este și un puternic aliat în drumul nostru de aderare la Uniunea Europeană și a subliniat că această susținere este importantă pentru noi în inițierea negocierilor de aderare.

6
1
0
3
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?