X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Potenţialii candidaţi prezidenţiali organizează consultări privind alegerile

15 mai. 17:02   Politică
1728 0

Potenţialii candidaţi prezidenţiali organizează consultări privind viitoarele alegeri, transmite Noi.md.

Potrivit Infotag, informaţia a fost confirmată de fostul ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

În cadrul emisiunii "Noua Săptămînă cu Anatolie Golea" la TV8, Ulianovschi a declarat marţi seara că consultările au avut loc în această săptămînă, luni şi marţi, şi vor avea loc şi miercuri. Fostul ministru nu a răspuns la o întrebare despre cine participă la consultări, dar a confirmat spusele prezentatorului că la reuniunea de marţi au participat Ion Chicu, Irina Vlah, Vlad Filat, Igor Dodon, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile.

„Noi avem consultări tot timpul. Este foarte important să participăm la aceste discuţii. În acest fel este mai uşor să înţelegem cine ce respiră, cine este sincer în faţa propriei persoane şi în faţa celorlalţi. În plus, este de asemenea foarte important ca actuala conducere să ţină cont de opinia diferitelor părţi. Am văzut chiar că mai multe partide orientate în mod tradiţional spre est, s-au mutat încet şi ele spre centru. O altă întrebare este dacă să avem sau nu încredere în ei. Este clar că nimeni nu spune nimic împotriva integrării europene, dar toată lumea observă "haosul" care există în Moldova. Din punctul de vedere al eşecului reformei justiţiei, al lipsei de investitori, economia nu creşte. Şi vedem o mare problemă de depopulare în ţară. Discutăm toate aceste probleme de politică internă", a declarat Ulianovschi.

Răspunzînd la întrebări, el a spus că în cadrul acestor întîlniri se discută despre problemele ţării, dar nu se discută despre desemnarea unui candidat unic al opoziţiei.

6
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?