X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Popescu, în discuții cu oamenii de afaceri americani

20 apr. 2022,, 11:15   Politică
2299 0

În cadrul vizitei de lucru în Statele Unite ale Americii, viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a participat la o masă rotundă cu reprezentanții Asociației de afaceri americano-central europeană (ACEBA).

În cadrul discuțiilor, vicepremierul Nicu Popescu a exprimat interesul țării noastre pentru consolidarea relațiilor comercial-economice și investiționale cu companiile membre ale ACEBA.

„Energia regenerabilă, tehnologiile informaționale și fintech sînt doar cîteva sectoare în care putem valorifica potențialul de cooperare, guvernul nostru fiind absolut determinat să îmbunătățească climatul investițional pentru a traduce această deschidere în proiecte reale, care vor contribui la economia noastră și vor crea noi locuri de muncă.”– a punctat ministrul Nicu Popescu.

De menționat, că Asociația de afaceri americano-central europeană are ca membri companii precum Motorola Solutions, Citi, Exxon Mobil, IBM, Pfizer, Philip Morris International, Pharma, Thermo Fisher, Visa și altele.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?