X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

PCRM insistă pe adoptarea unei declarații de condamnare a traseismului politic

15 feb. 2018,, 12:00   Politică
3643 3

Deputații comuniști au propus astăzi repetat adoptarea unei declarații de condamnare a faptelor de corupție politică și trădare a interesului alegătorilor, informează Noi.md.

Potrivit fruntașilor PCRM, clasa politică din Moldova a degradat puternic, iar electoratul a rămas profund dezamăgit, în urma migrației deputaților dintr-un partid în altul.

„Cunoaștem că actele de trădare au fost întreprinse și cu alte scopuri, contrare voinței alegătorilor și structurii politice a Parlamentului. Acest fenomen cuprinde nu doar laturi morale negative, dar și degradarea sferei politice a țării și creșterii nihilismului în rîndul cetățenilor. Cunoaștem că nu în zadar înaintați acum un proiect de lege referitor la integritatea funcționarilor publici”, a precizat deputata Maria Postoico.

Propunerea de a adopta o asemenea declarație nu a fost susținută de plenul Parlamentului.

Menționăm că, în urma alegerilor parlamentare din 2014, PCRM a obținut 21 de mandate de deputat. În prezent fracțiunea numără doar șase deputați, majoritatea migrînd la Partidul Democrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?