Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Pavel Filip, după ce a votat: „Oamenii au așteptări”

11 iul. 2021,, 10:16   Politică
1660 2

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a votat pentru o altfel de Moldovă. Din 2019, lucrurile în țară s-au blocat, iar oamenii au așteptări, a declarat astăzi liderul PDM, după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Pavel Filip a precizat că a votat pentru o Moldovă puternică, prosperă, pentru un Guvern care să asigure drumuri, spitale moderne, grădinițe, venituri decente, astfel încît oamenii să vrea să rămînă acasă.

Întrebat de jurnaliști de ce în 30 de ani nu am avut un stat prosper, Pavel Filip a spus că, acum 30 de ani, nu a fost pus fundamentul acestei țări, astfel că au existat alte priorități. Această temelie trebuie să fie bazată pe un sistem de educație dezvoltat și pe o justiție puternică, a adăugat liderul PDM.

Este important să acționăm, iar pentru aceasta e nevoie de profesioniști în Guvern. Sperăm să avem alegeri libere și corecte, a mai spus Pavel Filip, fost prim-ministru.

Astăzi, 11 iulie, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. La urne sînt așteptați peste 3 milioane de votanți, în Registrul de Stat al Alegătorilor fiind înscriși 3.282.837 de cetățeni cu drept de vot.


Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7:00 pînă la 21:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?