Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Pascaru: Blocul ACUM vrea în politica mare fără a avea cei șapte ani de acasă

5 apr. 2019,, 17:29   Politică
3518 11

Clasa politică din Moldova trebuie să facă un pas înainte și să demonstreze că are demnitate, că are capacitatea de a dialoga, se arată convins liderul Mișcării Naționale „Voievod” , Nicolae Pascaru, citat de Noi.md.

Potrivit lui, negocierile privind formarea unei majorități parlamentare au fost zădărnicite și de comportamentul unor actori politici, în special a celor din blocul ACUM.

„Imediat după alegeri trebuiau să se întîlnească, să discute, mă refer la oamenii care au o agendă, care au ambiții politice. Dar așa cum îl vedem pe Năstase, el stă într-o grămadă de flori și vrea să se întîlnească cu cineva – e o prostie. Blocul ACUM nu este un partid diplomatic, nu are o diplomație iscusită. Prima săptămînă a stat într-un blocaj, nici nu a vrut să iasă - a spus că este în opoziție. A doua săptămînă au dat-o în bară cînd au venit la întîlnire cu președintele și nu au avut cultura politică pentru a da mîna. Cum vor ca cineva să se pornească cu ei în politica mare, dacă ei elementar nu au șapte ani de acasă”, a relatat Pascaru în cadrul unei emisiuni la Jurnal TV.

Activistul civic este de părere că liderii PAS și ai platformei DA nu sînt în postura de a pune condiții altor formațiuni.

„Să vii la PSRM și să pui condiții: "că vreau funcția de premier și de spicher", acestea sînt povești de adormit copiii. În spatele PSRM sînt peste o jumătate de milion de oameni care au votat acest partid. Cum se vor uita ei la o asemenea alianță?”, a explicat Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?