X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Opinie: Ce s-ar întâmpla dacă Ion Chicu nu și-ar fi dat demisia?

30 ian. 2022,, 14:00   Politică
7882 29

Dacă Ion Chicu nu și-ar fi dat demisia, lucrurile ar fi stat altfel în țară. Această opinie circulă tot mai des în rețelele de socializare.

Dacă să derulăm timpul înapoi și să ne imaginăm că pe 23 decembrie 2020, Ion Chicu nu și-a fi dat demisia din funcția de prim-ministru, atunci ar rămîne un guvern funcțional și nu ar mai exista niciun motiv de dizolvare al fostului parlament. Și guvernul și parlamentul ar continua să lucreze. Și totul ar fi altfel.

Această opinie este exprimată de internauții din rețea, care menționează că atunci vîrsta de pensionare nu ar fi fost majorată. În postul său urma să rămînă procurorul general Alexandru Stoianoglo. Convenția de la Istanbul nu ar fi fost ratificată. Contractul cu Gazprom ar fi fost semnat la timp și la aceleași prețuri. Producătorii agricoli ar primi, ca și pînă acum, subvenții, iar medicii alocațiile. Nu ar exista o creștere a prețurilor și a tarifelor de astăzi.

"Și credeți că țara ar duce o viață normală, liniștită? Nici vorbă! Țara ar fi zguduită de protestele nesfîrșite ale susținătorilor PAS care ar cere demisia imediată al guvernului și dizolvarea imediată al parlamentului și alegeri anticipate.

Și iată ne reîntoarcem în zilele de azi! Toate revendicările protestatarilor au fost îndeplinite! După cum se spune în Gazprom, „visele devin realitate”, scriu internauții.

21
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?