Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Opinie: Sandu nu are nici un motiv ca să renunțe la tot și să protesteze cu Năstase

11 noi. 2019,, 13:14   Politică
4944 0

Partidele din coaliția de guvernămînt mai au încă șansa să păstreze alianța și să ajungă la o înțelegere, iar premierul Maia Sandu, care a reușit să reia finanțarea externă și să lanseze o serie de proiecte, nu are niciun motiv să renunțe acum la tot și să iasă la protest în stradă cu celălalt lider al blocului ACUM, Andrei Năstase.

Această opinie a fost exprimată de deputatul Partidului Socialiștilor, Gaik Vartanian, vorbind în cadrul emisiunii „Glavnoe” de la TVC 21, transmite eNews.

Ambele partide din blocul ACUM - Platforma DA și PAS – au grijă de viitorul lor politic. Platforma DA, după cum se spune în popor, a primit „ o bară mare” în Chișinău. Din păcate pentru ei, acest lucru este rău. Liderul partidului a pierdut lupta, care, în opinia multora, el trebuia să o cîștige 100%. Și acum el își linge rănile. Probabil că și Maia Sandu a decis că trebuie de făcut ceva pentru a zdruncina ratingul, căci totul este rău aici. Ei cred că socialiștii vor lua cîte puțin mai multe funcții. Îmi amintesc de 2013, cînd aveam doar trei deputați. Acum, Greceanîi, Dodon și Ceban nu sînt deloc niște oameni obișnuiți în țara noastră. Poporul vede că pe parcursul acestor ani, deși prin muncă asiduă, ei au obținut succes politic. Se pare că asta a jucat un anumit rol în acest comportament al doamnei Sandu. Plus emoțiile. Nu au avut un plan B. Au crezut că vor cîștiga la Chișinău”, a spus Gaik Vartanian.

Prognozînd cursul evenimentelor care vor urma, deputatul PSRM a subliniat: „Ei sînt oameni pragmatici. "Maia Sandu, care a reluat finanțarea, a demarat proiecte și pînă la primăvară vor fi unele rezultate, nu are nici un motiv să renunțe la tot și să iasă cu Năstase în stradă să protesteze. Nu cred”, a subliniat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?