Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Năstase spune că Maia Sandu nu-i răspunde la telefon

20 mai. 2020,, 08:30   Politică
3875 2

Președintele Platformei DA Andrei Năstase susține că fosta sa parteneră de bloc electoral, președinta PAS Maia Sandu, nu-i mai răspunde la telefon, iar ultima dată acest lucru s-a întîmplat la 9 mai.

Prezent în studioul Cotidianul LIVE, Andrei Năstase a recunoscut că între el și Maia Sandu comunicarea este deficitară în ultima perioadă, iar între cele două partide pe care le conduc opinii diferite asupra anumitor lucruri, transmite Cotidianul.md.

„Am sunat-o pe 9 mai. N-am vorbit, pentru că nu mi-a răspuns. Eu nu am niciun fel de supărare”, a declarat Andrei Năstase.

Pe de altă parte, Năstase a menționat că partidul pe care îl conduce va condiționa în continuare cu funcția de premier în viitorul Guvern, pentru a demite actualul Executiv. În plus, Platforma DA va solicita o serie de legi care să permită punerea în aplicare a declarației privind starea de captivitate a statului, votată în iunie 2019.

Întrebat pe ce voturi mizează Platforma DA pentru susținerea premierului său, în condițiile în care dispune de doar 10 mandate în Parlament, Năstase a spus că pe cele ale tuturor deputaților, inclusiv cele ale socialiștilor, care au votat și ei declarația din iunie 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?