X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Năstase a spus în ce condiții Platforma DA va forma un nou Cabinet de Miniștri

12 iun. 2020,, 18:45   Politică
4076 4

Platforma "Demnitate și adevăr" (DA) este gata să-și asume responsabilitatea pentru formarea noului guvern, dar cu condiția ca în Parlament să existe o majoritate care dorește schimbări în țară, realizarea reformelor proeuropene.

Declarația a fost făcută de liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, într-un interviu pentru filmul NM "Moldova 2.0. Un an fără Plahotniuc", transmite Noi.md.

"Sîntem gata să dăm țării un nou prim-ministru și să formăm componența noului guvern, dar numai după ce ne asigurăm că în Parlament există o majoritate care dorește o schimbare în țară", a menționat el.

Liderul Platformei "DA" a spus că îi este greu să vorbească despre forțele și partidele pe care formațiunea sa mizează și cu care este dispusă să coopereze pentru aprobarea noului Cabinet de Miniștri.

"Noi considerăm că din cei 100 de deputați în Parlament trebuie să se găsească 55-56 de persoane care doresc schimbări în Moldova, iar dacă nu vor fi, să le spună oamenilor despre aceasta. Proiectul nostru se axează nu pe politicieni, partide și grupuri, ci pe un proiect mare, unde cetățeanul este în centrul atenției, unde statul trebuie să lucreze pentru o persoană, nu invers, așa cum se întîmplă", a subliniat Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?