X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Moldova va primi statutul de țară-candidat la UE. Opinie

10 mai. 2022,, 23:00   Politică
3932 0

Moldova va primi în cele din urmă statutul de țară-candidat la Uniunea Europeană, dar Republica mai are mult de lucru pentru a deveni un stat cu adevărat funcțional pentru a asigura o creștere și o dezvoltare economică.

O astfel de opinie a exprimat fostul viceprim-ministru pentru Reintegrare al Republicii Moldova, Vlad Kulminski, în cadrul emisiunii "Întrebarea principală" cu Iulia Feodorova la postul de televiziune NTV-Moldova, relatează Noi.md.

"Urmează să realizăm un volum foarte mare de muncă. Dar uitați-vă la țările care au aderat la Uniunea Europeană. După aderarea la UE, nimeni nu va putea nega că instituțiile au început să lucreze acolo. Ele lucrează acolo și acolo te simți în siguranță. Acolo a început să funcționeze sistemul judiciar. Desigur, cu o mulțime de probleme, desigur, cu corupție. Dar a început să lucreze pentru că la noi astăzi el nu lucrează. Adică, aceste țări au început să arate ca niște adevărate țări funcționale. Adică astăzi, de exemplu, în Bulgaria, Grecia, Romînia, poliția este poliție. Ea este respectată. Acolo este deja o cu totul altă istorie. Instituțiile statului funcționează cu adevărat. Acest lucru este important, deoarece de aici începe întreaga dezvoltare economică", a spus el.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?