Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Moldova va prezenta Comisiei Europene următorul raport în luna iunie

10 mai. 2023,, 10:17   Politică
2239 0

În luna iunie, autoritățile R.Moldova urmează să prezinte Comisiei Europene informații actualizate privind progresele înregistrate pe dimensiunea implementării reformelor.

Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, în debutul ședinței de astăzi a Guvernului.

"Ținem legătura zilnic cu Comisia Europeană. În iunie vom depune un nou set de actualizări pe procesul de reforme. Am trimis informații actualizate privind implementarea celor 9 recomandări, unde am constatat mai multe progrese. Reîntoarcerea Aeroportului în gestiunea statului, condamnarea lui Șor - sînt dovezi ale faptului că Moldova este capabilă să accelereze parcursul european pentru reformarea justiției și consolidarea democrației", a declarat Nicu Popescu la ședința Guvernului.

Premierul Dorin Recean a ținut să mulțumească tuturor funcționarilor publici pentru implicare în implementarea recomandărilor Comisiei Europene.

Totodată, oficialulu a reiterat îndemnul adresat cetățenilor privind participarea la Adunarea națională Moldova Europeană din 21 mai.


3
0
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?