Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Mihai Popșoi a anunțat unde va efectua prima sa vizită în calitate de ministru de Externe

24 ian. 16:55   Politică
3308 0

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, propus pentru funcția de ministru al Afacerilor Externe urmează să efectueze o vizită de lucru la București, în viitorul apropiat.

Demnitarul a avut o discuție telefonică cu ministra afacerilor externe a României, Luminița Odobescu, despre bilaterale dintre Republica Moldova și România, planurile de colaborare pentru perioada imediat următoare și progresul realizat de țara noastră cu sprijinul României.

"Am exprimat recunoștința pentru sprijinul României pentru parcursul european al Republicii Moldova. În continuare mizăm pe experiența României în procesul de integrare europeană și consolidare a rezilienței Republicii Moldova. I-am mulțumit doamnei ministru Luminița Odobescu pentru invitația de a efectua o vizită la București pe care o voi onora cu o deosebită plăcere în cel mai scurt timp", a menționat Popșoi.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Mihai Popșoi i-a mulțumit lui Nicu Popescu pentru eforturile depuse pe parcursul mandatului său.

"De-a lungul mandatului, domnul Popescu a reușit să consolideze relații bilaterale valoroase, a promovat interesele cetățenilor Republicii Moldova și a deschis negocierile de aderare la Uniunea Europeană".

9
2
0
0
34

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?