X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Mesajul lui Recean de Ziua Funcționarului Public

23 iun. 2023,, 17:17   Politică
2931 0

150 de funcționari publici au fost distinși cu Diplome de Onoare ale Guvernului, în cadrul festivității dedicate Zilei Funcționarului Public, desfășurate, astăzi, la Palatul Republicii.

La eveniment a participat prim-ministrul Dorin Recean, președinta Comisiei administrație publică a Parlamentului, Larisa Voloh, secretarul general al Guvernului, Artur Mija, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale.

În discursul său, șeful Executivului a mulțumit funcționarilor publici pentru munca depusă în beneficiul cetățenilor și contribuția pentru procesul de integrare europeană a țării noastre, transmite Noi.md.

„În spatele dumneavoastră sînt toți oamenii acestei țări, care își doresc să trăiască ca în Europa. Acesta este obiectivul strategic exprimat de președinta Maia Sandu și pe care noi trebuie să-l facem realitate. Vreau să vă mulțumesc din numele tuturor cetățenilor pentru că faceți față acestor provocări, sînteți mereu la datorie, astfel ca Republica Moldova să devină un stat modern, dezvoltat, cu o economie puternică și oameni îndestulați”, a menționat Dorin Recean.

Larisa Voloh, a subliniat că serviciul public din Moldova știe să facă față crizelor, iar Artur Mija a menționat că succesul integrării europene constă în consolidarea eforturilor între autoritățile publice centrale și cele locale.

Pe tot parcursul săptămînii curente, la Casa Guvernului, au avut loc o serie de evenimente publice, cu scopul de a familiariza tinerii cu specificul funcției publice, dar și pentru a promova interacțiunea și colaborarea angajaților din cadrul instituțiilor publice.

0
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?