X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu: „Ne dorim ca Moldova să devină o casă bună și trainică pentru toți cetățenii ei"

18 aug. 2023,, 21:05   Politică
3934 4

Președinta Maia Sandu a participat la Congresul Diasporei, aflat la a 10-a ediție. În dialog cu cetățenii din diasporă, șefa statului a vorbit despre ce s-a reușit să se facă pe problemele abordate de diasporă anul trecut.

„Astăzi am avut o deosebită plăcere să mă întîlnesc cu moldovenii noștri reveniți acasă. August este luna în care localitățile din Moldova devin din nou pline de oameni, de copii, de mese în jurul cărora se adună familiile.

Le-am mulțumit că în fiecare vară fac Moldova întreagă și plină de bucurii, dar și pentru că poartă Moldova cu ei în suflet”, a spus șefa statului, notează Noi.md.

Președintele și-a exprimat recunoștința față de cetățenii din diasporă pentru că ne promovează țara - prin faptul că sunt gospodari și corecți și pentru că, de acolo de departe, se implică în viața Republicii Moldova.


„Cu toții, și cei de acasă, și cei din diasporă, ne dorim ca Moldova să devină o casă bună și trainică pentru toți cetățenii ei, din care să nu vrei să pleci, în care să vrei să revii. Vom munci împreună și în continuare pentru ca acest lucru să devină realitate”, a mai spus Maia Sandu.

3
0
0
1
43

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?