Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu, mulțumită de activitatea noului Guvern

19 mar. 2023,, 11:00   Politică
3467 6

Șefa statului Maia Sandu afirmă că Guvernul a fost schimbat din cauza riscurilor de securitate în R. Moldova.

„Toate informațiile noastre indicau că vor crește riscurile de securitate, că va veni un nou val de tentative de destabilizare”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Bună seara”, de la Moldova 1.

„Noi am avut aceste informații și în toamnă, doar că atunci mișcările au fost mai puține, cu implicații mai mici, transmite Noi.md cu referire la Unimedia.info.

La început de iarnă am început să colectăm și să primim informații despre creșterea riscurilor de securitate și acesta a fost motivul principal de ce a trebuit să avem un Guvern nou, în care să consolidăm acest element de securitate. Domnul Recean are această experiență, are profilul de specialist în securitate”, a mai adăugat Maia Sandu.

„Faptul că noi reușim să facem față acestor tentative de destabilizare, iar instituțiile noastre lucrează din ce în ce mai bine, cred că este și meritul domnului prim-ministru”, a conchis șefa statului.

La data de 10 februarie 2023, Dorin Recean a fost numit în funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.


Guvernul Gavrilița a picat, la 1,5 ani de mandat. După o ședință secretă la Președinție, prim-ministra, Natalia Gavrilița, a demisionat.

3
0
0
0
36

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?