Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Maia Sandu, la Berlin: "Germania este unul dintre principalii parteneri comerciali"

17 mai. 20:36   Politică
3752 1

Astăzi, la Berlin, șefa statului Maia Sandu s-a întîlnit cu Președintele Frank-Walter Steinmeier, Cancelarul Olaf Scholz, Președinta legislativului Bärbel Bas și membrii comisiilor parlamentare pentru afaceri externe și afaceri europene.

Șefa statului a discutat, în special, despre cooperarea în domeniul economic care să ajute la dezvoltarea economiei și la crearea locurilor de muncă sigure și bine plătite în Moldova, notează Noi.md.

Maia Sandu a mai spus că, așa cum Germania este unul dintre principalii parteneri comerciali și o importantă sursă de investiții pentru Moldova, autoritățile își propun să aprofundeze aceste legături economice.

Totodată, Președinta a subliniat că este la Berlin și pentru a transmite un puternic mesaj de recunoștință tuturor cetățenilor germani. „Țara lor ne-a fost alături în crizele din ultimii doi ani, oferind sprijin datorită căruia îmbunătățim calitatea vieții din Moldova, investim în infrastructură, avansăm reforme și consolidăm securitatea statului, astfel încît cetățenii noștri să fie în siguranță”, a conchis Maia Sandu.

Amintim că în perioada 17-18 mai, Maia Sandu se află într-o vizită de lucru în Germania.

5
0
0
3
57

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?